Obavijest o aktualnim i planiranim aktivnostima

Prije svega, dopustite nam da Vam poželimo puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2022. godini!

Ovom prilikom želimo Vas obavijestiti o našim aktualnim i planiranim aktivnostima:

U tijeku su posljednji detalji oko pripreme za izradu članskih iskaznica. Svjesni smo kako smo po tom pitanju u zakašnjenju i stoga primite naše isprike, no vrijeme nam je ‘procurilo’ u potrazi za najboljom ponudom, a pritom smo se suočili i s praznicima i razdobljem godišnjih odmora zbog kojih su tiskare radile smanjenim kapacitetima. Prema posljednjim informacijama s kojima raspolažemo, distribuciju članskih iskaznica možete očekivati koncem mjeseca siječnja.

Svima koji su se učlanili i uplatili članarinu zahvaljujemo na strpljenju, a Vas koji ste ispunili pristupnice, a niste bili u prilici izvršiti uplatu, ljubazno podsjećamo da na vašim e-mail adresama imate uplatnice sa svim potrebnim podacima. Ukoliko je potrebno, javite nam se povratno da vam kreiramo novu uplatnicu.

U nešto više od mjesec i pol dana našeg djelovanja, upriličili smo nekoliko događaja na kojima su se okupili zaljubljenici u zadarsku košarku, a među njima ističemo after-party u “Brlogu” nakon javnog predstavljanja Udruge, pub-kviz održan u Privlaci, dva zajednička gledanja gostujućih utakmica u “Hype” baru i Caffe baru “ET” te sudjelovanje na promociji knjige o povijesti ženske košarke u Zadru – “Na drugi obruč”.

Ta su nam druženja bila od velike koristi i važnosti jer na njima smo ‘iz prve ruke’ doznali što navijači i ljubitelji košarke od nas traže i očekuju, na što moramo usmjeriti svoje djelovanje te smo dobili nekoliko izvrsnih ideja koje smo rado uvrstili u planove rada Udruge. Svima koji ste se odazvali i sudjelovali stoga zahvaljujemo na pohvalama, idejama, ali i konstruktivnim kritikama!

Upravo zato planiramo nova zajednička druženja i aktivnosti na kojima se nadamo da će se naša zajednica dodatno brojčano proširiti, a to uključuje i događaj zanimljivog koncepta na kojem će bivši i sadašnji zaposlenici Košarkaškog kluba “Zadar” otvoreno pričati o svom radu u klubu i greškama koje su se pritom događale. Pratite naše društvene mreže (Facebook i Instagram) i službenu web stranicu (www.gradkosarke.org) gdje ćemo uskoro otkriti sve detalje!

Za kraj, želimo Vas podsjetiti kako je naš prvi poslovni partner “Paklenica Avanturist” pripremio popust od 15% za članove Udruge na sve penjačke ture, a za više detalja možete se obratiti osoblju putem službene web stranice (www.paklenica-avanturist.com).

Uskoro očekujte i obavijesti o novim benefitima članstva u Udruzi “Grad košarke”, uključujući i popust u službenom webshopu Košarkaškog kluba “Zadar”.

Dragi prijatelji, zahvaljujemo Vam se na izdvojenom vremenu! Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite (www.gradkosarke.org/kontakt) i ne zaboravite nas zapratiti na društvenim mrežama gdje ćete na vrijeme doznati sve vezano uz naše aktivnosti!

Lijep pozdrav od Udruge „Grad košarke“