Poslovni partneri

Članovi udruge Grad košarke

Ovo su poslovni subjekti koji su svojim članstvom i/ili donacijom odlučili postati dio priče o velikom KK Zadar. Naši su vrijedni članovi, podržavaju Grad košarke i kod nekih od njih možete iskoristiti super popuste – dovoljno je da pokažete člansku iskaznicu Udruge. Jer njihov slogan je jedan i jedini – Igraj Zadre, volim te!

Paklenica Avanturist

15% popusta na sve penjačke ture 

Počeli su kao mali lokalni turistički ured koji klijentima pruža informacije o avanturama i aktivnostima unutar zadarske regije. Nakon toga su u kratkom vremenu postali prva penjačka tvrtka koja pruža različite vrste usluga penjačima u Nacionalnom parku Paklenica.

Caffe bar Twister – Starigrad Paklenica

Najbolji kafić u mistu!

Caffe bar Twister kultno je mjesto na kojem se okupljaju ljubitelji KK Zadar iz Starigrada i okolice. Naš klub je tamo neizbježna tema o kojoj ćete moći popričati uz šalicu kvalitetne kave i uvijek pozitivnu atmosferu!

Infinum

Infinum je jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija. Specijalizirana je za razvoj mobilnih aplikacija, mobilnih igara i web aplikacija.

Hype bar

Hype bar Zadar u svojem urbanom interijeru preko dana nudi ugodan prostor za čakule i opuštena druženja, a kad padne noć, posebno vikendima, mjesto je za velike zabave do sitnih noćnih sati. Zbog velikog prostora nudi mogućnost i organizacije domjenaka, kvizova i gledanja utakmica.

Figurica

Vinarija obitelji Anić, svoju proizvodnju bazira na preradi grožđa odnjegovanog isključivo u vlastitim vinogradima i u skladu sa najsuvremenijim zahtjevima modernog tržišta.
U svojoj ponudi nude visoko kvalitetna vina proizvedena od starih sorata maraštine, debita i crljenka, kao i onog dobivenog od svjetski najpoznatijih i najzastupljenijih sorata syrah i cabernet sauvignon.

Burgers&More

Dalje od gradske vreve, na zadarskom Boriku, smjestio se “Burgers&more“. Idealno je to mjesto ako poželite đir uz plažu i more, a kasnije se odlučite nagraditi kvalitetnim obrokom.
Lokalno, domaće, kvalitetno i velikodušno – glavni su motivi ovoga slasnog mjesta. Bezbroj okusa, sjajna dekoracija, dodaci, umaci, visoka kvaliteta namirnica, jedinstveni burgeri, suradnja s domaćim OPG-ovima i ugodna atmosfera, samo su neke od vrijednosti ovoga mjesta.

Brlog

Zadružna pivovara 

Priča o Brlogu započinje nakon što Ana i Maja odluče napustiti svoje poslove i rodne gradove, dosele u Zadar i tu krenu s Brlog craft pivovarom. Brlog danas djeluje kao zadruga – jedina takva u Hrvatskoj, kolektiv koji okuplja zaljubljenike u vrhunsko pivo i brojna zajednička druženja.

pp-et

“ET”

Caffe bar

Caffe Bar “ET” poznato je zadarsko mjesto za druženje, gledanje sportskih utakmica i ispijanja kvalitetnih kava. Nalazi se kod Porezne uprave Zadar na Bulevaru.