Fuckup Nights Zadar

Još jedan super događaj vezan uz KK Zadar i zadarsku košarku – ovaj petak u 20:15 pod pokroviteljstvom i podrškom Grada košarke!
 
Tihomir Bujan, KK Diadora i David Gunjević pričaju nam o greškama, anegdotama i neuspjesima koje su na svom košarkaškom putu doživjeli. Sve ono što ih je formiralo kao osobe, profesionalce i dio kolektiva.
 
U sklopu projekta 2CODE (Sveučilište u Zadru), s Udrugom Grad košarke kao pokroviteljem i partnerom organizira se još jedan kvalitetan događaj na temu košarke i Zadra – FUNbasketball!
 
Ovaj petak 21.1.2022. u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Novi kampus), s početkom u 20:15, očekuju nas sjajna predavanja sadašnjih i bivših funkcionera KK Zadar, kao i drugih klubova u našem gradu. Nakon Zadrove utakmice protiv Krke – pravac predavanje!
 
Događaj organiziramo zajedno sa Sveučilištem u Zadru, a kao dio Fuckup Nights (FUN) globalno popularnog pokreta koji se dosada održao u preko 320 gradova u svijetu. Ovo je prvi put da se ovakvi događaji odvijaju u Zadru, a posebno na temu košarke. Na ovaj način želimo i bez zadrške približiti zadarsku košarkašku zbilju svima kojima je Zadar i košarka u srcu.
 
 
I ovaj put čut ćemo otvorene i iskrene priče o osobnim, profesionalnim i/ili poslovnim pogreškama i neuspjesima iz kojih su naši gosti izašli iskusniji, snažniji i odlučniji. A naši gosti su redom:
 
1. David Gunjević, diplomirao na prestižnom Royal Hollowayu Sveučilišta u Londonu, voditelj komunikacija u Košarkaškom klubu Zadar u razdoblju 2013.-2015., trenutno zaposlen kao Category Manager u Polleo Sport. U karijeri je obnašao niz zanimljivih i značajnih funkcija poput bivanja delegatom Eurolige, vođenjem komunikacija u KHL-u Medveščak Zagreb i radom u američkoj košarkaškoj akademiji Show 1 u kineskim gradovima Pekingu i Hangzhou. Pričat će nam, naravno, o svom vremenu provedenom u Zadru!
 
2. Tihomir Bujan, voditelj omladinskog pogona Košarkaškog kluba Zadar. Čovjek s vizijom i pod kojim naše mlade momčadi postižu značajne rezultate. Nekoliko puta je bio na klupi KK Zadar, kao pomoćni, a onda i glavni trener. Zapažene rezultate je postizao i s KK Borik Puntamika, s kojim u sezoni 2004/05 dolazi do polufinala Krešinog kupa i postaje trenerom godine u Hrvatskoj.
 
Osim toga, vodio je Široki, Benston, slovačku Prievidzu a vodio je i nacionalne timove, Hrvatsku U-19 reprezentaciju te obnašao više funkcija u gruzijskom košarkaškom savezu.
 
Njegova priča vezat će se uz događaje iz sada već bogate trenerske karijere, a koji su čak i oblikovali njegovo poimanje košarke.
 
3. Predstavnici KK Diadora, #Entuzijasti koji iz dana u dan šire svoju priču i jačaju na svim poljima. Pričat će o procesu sazrijevanja malog ali ponosnog zadarskog kluba KK Diadora i barijerama na koje su pritom naišli!
 
Svaki od naših gostiju će u 7 minuta i kroz 10 slajdova ispričati svoje zanimljive dogodovštine i prenijeti FUNbasketball poruke, a nakon svakog predavanja ćete moći postaviti pitanja kroz koja ćemo saznati više o njihovim profesionalnim stavovima i iskustvima.
 
Zamislite – ranjivost, otvorenost i prihvaćanje vlastite nesavršenosti je nešto sasvim normalno i o tome se može otvoreno razgovarati. Dovodimo transparentnost i povezivanje zajednice u Zadar, korak po korak!
 
Očekujemo vas u u petak 21.1.2022. u 20:15 na FUNbasketball u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Novi Kampus Sveučilišta)!
Biti će pizze i pića te se poslije predavanja družimo u super ZD atmosferi!
 
Ovaj događaj organiziran je kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.
 
Broj mjesta je ograničen na 50 osoba u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, dok su COVID potvrde radi ovog broja ljudi obavezne.