Službena suradnja - Infinum i Grad košarke

Infinum foundation 4

S ponosom možemo objaviti da smo službeno potpisali ugovor o sponzorstvu s jednom od vodećih hrvatskih IT kompanija – Infinumom. Infinum je tvrtka specijalizirana za razvoj mobilnih aplikacija, mobilnih igara i web aplikacija.

Sada već davne 2005. godine, kada je Zadar nakon dugih 19 godina osvojio naslov prvaka, dva studenta računalnog inženjerstva pobijedila su na natjecanju za izradu aplikacija i iskoristila novčanu nagradu za osnivanje tvrtke. Danas Infinum broji 329 zaposlenika, sastoji se od 20 timova, a surađuje s najvećim multinacionalnim kompanijama poput Porschea, Samsunga, Nike-a, Universal Studios, Bayer AG, Royal Caribbean Cruises i brojnih drugih. Infinum ima vlastitu zakladu, akademiju, urede u svjetskim metropolama poput Londona i New Yorka, a zanimljivo nedavno je i zadarska travel-tech tvrtka Rentlio osigurala stratešku investiciju Infinum Venturesa – investicijskog ogranka Infinuma.

Udruga „Grad Košarke“ teži uspostavljanju kontakata i suradnji s najvećim stručnjacima i tvrtkama na bilo kojem području. Iznimno smo zahvalni Infinumu što je bio spreman poslušati naše ideje i priču kojoj težimo.

Infinum je prepoznao našu strast, energiju i dugoročne ciljeve u vidu vraćanja imidža grada košarke, promicanja rada s djecom, te organizacijom sportskih i drugih društveno korisnih aktivnosti.

Trenutno radimo na pripremi organizacije jednog hvalevrijednog projekta, a više o tome ćete moći saznati u narednim tjednima na našim službenim stranicama i putem kanala na društvenim mrežama.