Majice Grad košarke u prodaji

Jako smo sretni što vas možemo obavijestiti da su prve Grad košarke majice od danas u prodaji! U ponudi su dječji, ženski i muški modeli. Ono što je iznimno važno jest da sav prihod od majica Udruga Grad košarke ulaže u naš klub. Konkretno, sav iznos ići će u svrhu sastavljanja i realizacije nutricionističkog plana za mlađe uzraste KK Zadar i ostalih klubova u našoj županiji, u suradnji s vrhunskim stručnjacima s tog polja.

Možete ih naručiti putem Instagram ili Facebook poruke, ili na email info@gradkosarke.org po cijeni od 100 kn za članove Udruge i 150 kn za sve koji nisu članovi. Za 5 i više kupljenih majica odobravamo 10% popusta! Trebate samo navesti ime, prezime, model (dječji, ženski ili muški), veličinu i broj komada. Također, majice će se moći kupiti na našem stolu za vrijeme održavanja Zadarske ljetne lige na Višnjiku, gdje će GK ekipa spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Tamo ćete se ujedno moći u učlaniti u Udrugu te time osim skorašnjeg (jako bitnog!) glasanja za Nadzorni odbor KK Zadar, ostvariti i benefit jeftinije majice.

Kako se i glasanje za NO približava te je u planu krajem 8. mjeseca ovo je idealna prilika da budete dio budućnosti Kluba.

Majice će nakon narudžbe moći preuzeti na Višnjiku (Zadarska ljetna liga), svaki dan održavanja lige od 01.07 od 20:00 do 22:00. Ukoliko želite slanje majice na adresu, cijena će uključivati i poštarinu/trošak kurirske službe.

Promjena počinje od nas!