Izbori za Nadzorni odbor KK Zadar - 2024

Sadržaj

O izborima

Ovim putem naša Udruga otvara prijave kandidata koji će biti predstavljeni i predloženi članovima Udruge na odabir demokratskim putem na izborima i zajednički pokažemo kako je KK Zadar oduvijek bio naš, navijački, i da radi svojih navijača on i postoji. Iskoristimo jedinstvenu priliku da se naš glas čuje i to još dugo. Iskoristimo je.

Naša rana i lik Zadar zauvik!

Vremenski raspored aktivnosti​

Poziv kandidatima i postupak prijave​

Pozivamo sve navijače KK Zadar da sudjeluju u ovim izborima. Ako smatrate da možete svojim znanjem i energijom doprinijeti boljem KK Zadar, prijavite se. Ako znate nekoga da je idealna osoba za ovu ulogu, nagovorite ga/ju da se prijavi!

Sada je pravo vrijeme da svome klubu doprinesemo konkretnim akcijama!

Online prijava: popunite sljedeći obrazac, te priložite traženu dokumentaciju digitalnim putem kao prilog obrascu.

Prijave poštom: Svoje prijave koje sadrže svu ispunjenu dokumentaciju (možete ju pronaći na dnu ove stranice) šaljite preporučenom pošiljkom na adresu: Udruga Grad Košarke, Put Gazića 17, 23000 Zadar

Prijava poslane poštom trebaju biti u zatvorenoj omotnici na kojoj mora biti naznačeno: ime i prezime zainteresirane osobe, te »Za natječaj – Nadzorni odbor KK Zadar. – NE OTVARATI.

Više detalja pročitajte u dokumentu “Natječaj za utvrđivanje liste kandidata”.

Rok za prijave: 17.04.2024.

Način i provedba glasovanja​

Glasovanje će se provesti online, korištenjem OpaVote platforme. OpaVote je sigurna internetska platforma za glasovanje koja čije značajke osiguravaju sigurnost i integritet izbora. Pouzdanost ove platforme se temelje na mjerama sigurnosti koje uključuju najsuvremenije tehnike šifriranja, čime se osigurava da podaci birača ostanu povjerljivi i zaštićeni, brzu i snažnu infrastrukturu, te slanje e-poruka za glasanje putem Sendgrida, osiguravajući pouzdanu dostavu u sandučiće birača. Ukratko, OpaVote je pouzdana platforma koju koriste razne udruge, tvrtke, škole, neprofitne organizacije i političke stranke diljem svijeta.

Svaki birač, tj. član Udruge mailom će u trenutku otvaranja glasovanja dobiti jednokratni link za glasanje putem e-pošte. Ovi linkovi su jedinstveni za svakog birača i sprječavaju neovlašteni pristup ili višestruke glasove, čime osiguravamo da svaki član može glasati samo jednom.

Glasovanje

Do početka glasovanja preostalo je:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Glasovanje je započelo.

Rezultati

Rezultati će biti objavljeni odmah po zatvaranju glasanja.

Dokumentacija​