Predstavljeni izabrani kandidati za NO KK Zadar

U press sali dvorane Jazine održana je konferencija za medije na kojoj su javnosti predstavljeni izabrani kandidati za Nadzorni odbor KK Zadar Dario Kljajić i Arsen Travica.

Konferenciji su osim samih kandidata prisustvovali i predsjednik KK Zadar David Gunjević, predsjednik Nadzornog odbora Ante Rubeša te predstavnici i članovi Udruge.
 
“Grad Zadar kao većinski vlasnik kluba bio je suglasan sa izborima te će novi članovi NO-a biti potvrđeni na idućoj Glavnoj skupštini”- kazao je jedan od osnivača Udruge Karlo Korona, te se ujedno zahvalio svakom navijaču i članu te UN Tornado Zadar koja je ustupila svoja dva mjesta u Nadzornom odboru pri samom osnutku Udruge.
 
Članovima udruge su se zahvalili i novoizabrani kandidati.
 
“Hvala svima na podršci, ugodno sam iznenađen brojem glasova koji sam dobio. Pred nama je puno rada te nas čekaju teška i zanimljiva vremena”- kazao je Kljajić
 
 
“Kada sam vidio toliko mladih ljudi s toliko želje da poprave stvari želio sam biti dio toga. Čestitam svima i nadam se da ćemo zajedno učiniti puno dobrih stvari”- dodao je Travica
 
Predsjednik Ante Rubeša iskazao je zadovoljstvo što će Nadzorni odbor napokon biti kompletiran, a direktor David Gunjević zahvalio se kandidatima na hrabosti te istaknuo ove demokratske izbore kao presedan u radu kluba.