Izbori za Nadzorni odbor KK Zadar

Izbori-NO-2024

Sadržaj

O izborima

Bliži se dan početka aktivnog sudjelovanja predstavnika navijača u nadzoru rada KK Zadar. Ovim putem naša Udruga otvara prijave kandidata koji će biti predstavljeni i predloženi članovima Udruge na odabir demokratskim putem na izborima.

Sad je vrijeme da iskoristimo ovaj povijesni trenutak i zajednički pokažemo kako je KK Zadar oduvijek bio naš, navijački, i da radi svojih navijača on i postoji. Imamo jedinstvenu priliku da se naš glas čuje i to još dugo. Iskoristimo je.

Naša rana i lik Zadar zauvik!

Vremenski raspored aktivnosti

Poziv kandidatima i postupak prijave

Pozivamo sve navijače KK Zadar da sudjeluju u ovim izborima. Ako smatrate da možete svojim znanjem i energijom doprinijeti boljem KK Zadar, prijavite se. Ako znate nekoga da je idealna osoba za ovu ulogu, nagovorite ga/ju da se prijavi!

Sada je pravo vrijeme da svome klubu doprinesemo konkretnim akcijama!

Online prijava: popunite sljedeći obrazac, te priložite traženu dokumentaciju digitalnim putem kao prilog obrascu. 

Prijave poštom:  Svoje prijave koje sadrže svu ispunjenu dokumentaciju (možete ju pronaći na dnu ove stranice) šaljite preporučenom pošiljkom na adresu: Udruga Grad Košarke, Put Gazića 17, 23000 Zadar

Prijava poslane poštom trebaju biti u zatvorenoj omotnici na kojoj mora biti naznačeno: ime i prezime zainteresirane osobe, te »Za natječaj – Nadzorni odbor KK Zadar. – NE OTVARATI. 

Više detalja pročitajte u dokumentu “Natječaj za utvrđivanje liste kandidata“.

Rok za prijave: 05.08.2022.

Način i provedba glasovanja

Glasovanje će se provesti online, korištenjem Polys platforme. Radi se u platformi baziranoj na Blockchainu, koja će nam omogućiti provedbu glasovanja bez ikakvih rizika. Ova platforma je stvorena 2016. godine i od tada je na njoj stotine različitih organizacija diljem svijeta provelo svoje izbore. Polys nam osigurava da će naši izbori biti provedeni pravično i anonimno, a zahvaljujući blockchain tehnologiji i kriptografskim algoritmima, svaki glas je siguran i nepromjenjiv. Podaci o glasovanju ne mogu biti mijenjani ili brisani.

Svaki birač, tj. član Udruge mailom će u trenutku otvaranja glasovanja dobiti internet link za glasovanje i unikatni 8-znamenkasti PIN koji upisuje prilikom glasovanja. Prilikom glasovanja moći ćete dati glas jednom ili više kandidata, a po završetku glasovanja, rezultati će biti odmah objavljeni.

 

Kandidati

Na izborima možete glasati za slijedeća 4 kandidata:

Glasovanje

Do početka glasovanja preostalo je:

dana
sati
minuta
sekundi
Glasovanje je započelo

Rezultati

Rezultati će biti objavljeni odmah po zatvaranju glasanja.

Dokumentacija